EKS Mutfak Akademisi de gerçekleşen bu etkinliğe Şek Ceyda Baza önderlik etti.
Benim için ilk defa böyle bir etkinliğe katılmak heyecan verici idi.
Özellikle daha deneyimli bloggerlarla yapılan bu etkinlikte paylaşımlar oldukça güzeldi.
Gelelim etkinlikte yapılanalara. Şef Ceyda Baza nın seçtiği menü de hafif ama şaşırtan lezzetlerin olduğu bir bütünlük var.
Menü Kağıtta Sebze Buketi, Yelpaze Patlıcan, Buzdolabı Poşetinde Somon, Karamelli Armut Tarttatin ve Reyhan Şerbeti.

Cook ürünleri için de özellikle pişirme kağıdının defalarca kullanılabilir olması, hatta tepsinize uygun hazır kesimli satışa sunulması bir ayrıcalık. Ayrıca hem buzlukta hem de buzdolabılda kullandığımız Cook Buzdolabı Poşetinin ısıya dayanıklı olup yemek pişilmede kullanılması oldukça etkileyici. Ayrıca Streç filmlerin iki çeşit olması özellikle yiyeceklerle temas eden bir streç filmin Cook tarafından sunulması oldukça güzel.
Öncelikle bizi ağırlayan EKS Mutfak Akademisine, etkinli yöneten Şef Ceyda Baza'ya ve özellikle Cook firmasına teşekkür ederim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder